Transport Van Daele

Uitzonderlijk Transport

uitzonderlijk Transport

Coils

Transport Van Daele heeft zich gericht en gespecialiseerd in het transport van staalrollen. De opleggers zijn voorzien van een speciale coilgoot van 9 meter, met de nodige voorziening voor optimaal veilige bevestiging.

Hiervoor hebben we specifiek materiaal zodat de staalrollen op de gepaste, veiligste en meest professionele manier kunnen worden vervoerd. De chauffeurs worden degelijk opgeleid om de noodzakelijke knepen van het vak en de voorwaarden te leren kennen en beheersen voor een veilig en verantwoord transport van staalrollen.

Enkel en alleen op deze manier kan het op een veilige manier verlopen.

Onze voertuigen zijn voorzien van hoogtechnologische boordcomputers, zo kunnen we onze vloot constant traceren en ten alle tijden de klant up to date houden.

Speciale goederen vragen om speciale transportmiddelen en gekwalificeerd personeel die wij voor u hebben.

Containers

We beschikken over alle mogelijke containerchassis, waardoor we alle containers kunnen vervoeren van 20’ tot 45’.

Niet alleen staan we dagelijks met alle soorten lading – al dan niet per container – in de havens van Antwerpen, Gent, Zeebrugge en Rotterdam, u kunt ook op ons rekenen voor al uw ander nationaal en internationaal containervervoer en eveneens voor opslag van lege containers.

Onze voertuigen zijn voorzien van hoogtechnologische boordcomputers, zo kunnen we onze vloot constant traceren en ten alle tijden de klant up to date houden.

Door onze jarenlange ervaring kan u rekenen op een stipte en correcte afwerking van uw goederen van en naar de havens van Antwerpen, Gent, Zeebrugge en Rotterdam.